Toimitusehdot

Toimitusehdot

Toimitusehdot ja maksutavat

Tuotteet ja hinnat

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiin sisältyy arvonlisävero.

Toimitusmaksu

Toimitusmaksu riippuu toimitettavien tuotteiden painosta. Toimitusmaksu lasketaan ostoskorissa.

Toimitukset

Lähetämme tilaamasi tuotteet valitsemasi kuljetustavan mukaisesti omasta varastostamme mahdollisimman pian, useimmiten jo vuorokauden kuluessa tilauksen saapumisesta. Kaupassa esillä olevat tuotteet ovat varastotuotteita ja niitä on pääsääntöisesti saatavilla aina. Jos kuitenkin jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä vahvistaaksemme toimitusajan.
Kuljetuksissa käytämme Postnordin palveluja. Noutopisteitä, noutoautomaatteja sekä painavien lähetysten osalta kotiinkuljetusta.

Tuotteen palautusoikeus

Kaikilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäistä vastaavassa kunnossa ja jälleenmyyntikuntoinen. Halutessasi palauttaa tuotteen ota yhteyttä asiakaspalveluumme myynti @ kuninkaanlemmikki.fi

Tuotevirhe tai kuljetuksessa rikkoutunut tuote.

Jos toimitettu tuote/pakkaus on kuljetuksessa vioittunut, tee heti kuljettajan läsnäollessa merkintä rahtikirjaan/noutopaikkaan toimipaikkaan, sekä ilmoita virheestä meille. Ota tuotteesta ja sen pakkauksesta, sekä ulkoisista pakkausmateriaaleista valokuvat missä näkyy tuote, tuotevirhe ja se miten tuote on pakattu.
Kaikissa tuotevirhe tapauksissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme mahdollisimman nopeasti!